Recept
Proteinkvark
, 1 portioner
Nutrition:
303.1 kcal (303.1 per unit)
51.2 g protein ( 51.2 per unit)
Ingredients:
250.0 g of quark
31.2 g of protein powder
Instructions:
Mix and eat:
-
Baguette, knådlös
-
Helt fantastisk bra. något vattnig i smaken men osäker på vad som ska ändras.
-
Ciabatta
-
Otroligt bra med stora luftbubblor och seg mantel men jobbig, tidskrävande och kladdig att laga, särskilt utan maskin.
-
Ciabatta, knådlös
-
Så bra å enkel jämfört med knådvarianten. Aningen dålig undersida, svampig typ. borde kanske testa att bara mjöla rejält under? Testa att baka på sten?
-
Fiskbullar med ris
-
Gudarnas föda, fiskbullar med ris.
-
Grekiska färsbiffar med fetaost, tzatziki och ris
-
Goda färsbiffar som funkar bra som matlåda
-
Havregrynsgröt
-
Squatz and Oatz, bra frukost om man ska göra något tungt på förmiddagen. Funkar även som lunch om man är i knipa
-
Kvark med flingor
-
Gott och nyttigt mellanmål med högt proteininnehåll
-
Kvass
-
Blandade resultat. Citronen gör susen men fortfarande problem med jästfällning. Bra bubbel nu.
-
Köttbullar och yoghurtsås
-
Någorlunda mager men mättande måltid. Kanske behöver något mer?
-
Linssallad med tzatziki
-
Sallad med linser och yoghurtsås.
-
Pitabröd
-
Syrisk typ som sväller upp som en kudde och kan fyllas med saker.
-
Pizza
-
Utmärkt för juggepitsa på sten. Undersida blir frasig men inte knaprig, kanterna likaså, och inte för fluffiga. Osäker på hur förbättra?
-
Pizza, italiensk stil
-
Italiensk stil med höga kanter och sånt. Notera ingen olja i deg. Tillsätt ovanpå italiensk stil
-
Pizza, knådlös
-
Inte så bra alls än. passar inte som juggepizza, utan snarare som mer brödig italiensk pizza med fluffiga kanter. Måste justera den här på något sätt
-
Proteinkvark
-
Mellanmål med extremt hög mängd protein per energi