Recept
Pizza
, 1 portioner
Nutrition:
731.5 kcal (731.5 per unit)
17.0 g protein ( 17.0 per unit)
Ingredients:
170.0 g of flour
100.3 g of water
12.8 g of oil
3.4 g of salt
0.8 g of yeast
Instructions:
0. Dissolve yeast in water, add all, knead... KNEAD
1. Rise for at least 18 h fridge lmao
2. Form a pizza
3. Add whatever you like on it
4. Bake as hot as possible on stone lmao
-
Baguette, knådlös
-
Helt fantastisk bra. något vattnig i smaken men osäker på vad som ska ändras.
-
Ciabatta
-
Otroligt bra med stora luftbubblor och seg mantel men jobbig, tidskrävande och kladdig att laga, särskilt utan maskin.
-
Ciabatta, knådlös
-
Så bra å enkel jämfört med knådvarianten. Aningen dålig undersida, svampig typ. borde kanske testa att bara mjöla rejält under? Testa att baka på sten?
-
Fiskbullar med ris
-
Gudarnas föda, fiskbullar med ris.
-
Grekiska färsbiffar med fetaost, tzatziki och ris
-
Goda färsbiffar som funkar bra som matlåda
-
Havregrynsgröt
-
Squatz and Oatz, bra frukost om man ska göra något tungt på förmiddagen. Funkar även som lunch om man är i knipa
-
Kvark med flingor
-
Gott och nyttigt mellanmål med högt proteininnehåll
-
Kvass
-
Blandade resultat. Citronen gör susen men fortfarande problem med jästfällning. Bra bubbel nu.
-
Köttbullar och yoghurtsås
-
Någorlunda mager men mättande måltid. Kanske behöver något mer?
-
Linssallad med tzatziki
-
Sallad med linser och yoghurtsås.
-
Pitabröd
-
Syrisk typ som sväller upp som en kudde och kan fyllas med saker.
-
Pizza
-
Utmärkt för juggepitsa på sten. Undersida blir frasig men inte knaprig, kanterna likaså, och inte för fluffiga. Osäker på hur förbättra?
-
Pizza, italiensk stil
-
Italiensk stil med höga kanter och sånt. Notera ingen olja i deg. Tillsätt ovanpå italiensk stil
-
Pizza, knådlös
-
Inte så bra alls än. passar inte som juggepizza, utan snarare som mer brödig italiensk pizza med fluffiga kanter. Måste justera den här på något sätt
-
Proteinkvark
-
Mellanmål med extremt hög mängd protein per energi